GRANNY SMITH

manzana grani

Granny Smith té un sabor àcid que ‘fa aigua la boca’. D’un color verd brillant, Granny Smith té un rubor rosat. El seu sabor àcid realment surt a la llum quan s’enforna o es cuina.
== Característiques ==
Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós, encara que algunes poden tenir una [[pell]] rosada. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les [[amanida]] s perquè les llesques no es [[Oxidació | s’oxiden]] tan ràpid com altres tipus de poma. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses.

En particular, és famosa per ser una de les illes més emprades per a l’elaboració de [[pastís de poma]] i en general en altres productes de [[fleca]].

El seu color verd prové de que la poma és retirada de l’arbre prèviament a la seva maduració com poma vermella.

gravi2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s